Servicii

Leasing personal

Ce este leasingul de personal?

Leasing-ul de personal este un serviciu de HR ce reprezinta in esenta inchirierea de forta de munca pe perioade determinate, atata timp cat angajatorul are nevoie.  In ultimii ani, leasingul de personal a devenit o practica tot mai des intalnita in Romania, motiv pentru care cateva dintre firmele de resurse umane au ales sa-si concentreze mai mult de jumatate din activitate pe acest serviciu. Urmand trendul, acest serviciu a devenit unul important si pentru Sales Consulting.

Leasing-ul presupune ca toate responsabilitatile de angajator legal, cuprinzand managementul contractelor individuale de munca, plata salariilor, taxelor si impozitelor, precum si respectare legislatiei in domeniu sa fie realizate de catre Agentul de Munca temporara - Know Team SRL, companie care face parte din grupul nostru de firme si functioneaza cu licenta CJ nr. 0002 din 14.02.2010 eliberata de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.

Angajatorul are posibilitatea de a decide perioada pentru care opteaza pentru acest serviciu. Aceasta perioada poate incepe de la cateva zile sau o saptamana si poate ajunge pana la maxim 36 de luni.

Cativa dintre clientii nostri care ne-au ales ca si partener pentru acest serviciu:

partners partners