Teach2Recruit

Ce inseamna acest proiect unic de pe piata?

Te invitam sa iei parte la un program intens de invatare pe o perioada 6 luni cu scop de dezvoltare la unul dintre clientii din portofoliul nostru.

Te indrumam catre partenerii nostri de business care sunt companii multinationale si nationale de care cu siguranta ai auzit pana acum sau vei avea ocazia sa le descoperi si sa recrutezi pentru ei.

Initial, proiectul a fost startat ca o “Scoala de Recrutare”, iar dupa 3 ani ani in are s-a dezvoltat si a crescut  impreuna cu clientii si colegii nostri,  am relansat conceptul pentru a intampina cat mai bine asteptarile si nevoile voastre.
Acum vorbim despre Teach2Recruit.

Motto-ul nostru este Learning on the fly pentru ca vei invata despre toate domeniile de activitate la nivel national, intr-un timp restrans si intens.

Pentru cine este destinat?

Conceptul unic sub forma de academie informala este destinat persoanelor la inceput de cariera, proaspeti absolventi sau dornici de a invata cum sa faca recrutare in Romania.

Pentru persoanele care au mai avut un loc de munca si isi doresc o schimbare profesionala, experienta in recrutare nu este necesara.

Ce vei dobandi?

Te pregatim intens intr-un program de invatare de 6 luni, iar apoi continui sa te dezvolti la unul sau mai multi clienti din portofoliul nostru pe o perioada de 1-6 luni sau nedeterminat.

Ce urmeaza pentru tine dupa absolvirea cu succes a Teach2Recruit?

  • acces la un mediu multinational
  • stapanirea principalelor tehnici de recrutare pe piata si al procesului in sine
  • expunere internationala
  • imagine de ansamblu asupra pietei si fortei de munca din Romania
  • cunoastere medii de business diferite (Shared Service Centers, Manufacturing, FMCG, Pharma, IT, Finance)
  • vei face recrutare on-site, fiind locat in cadrul companiei client   

 

 

                                                                            

  • Teach2Recruit