Lucian NUCA , HR Manager LINDE Gaz Romania

"

Relatia noastra cu Sales Consulting este una pe termen lung. Am inceput cu selectia si recrutarea si acum continuam cu programe de training.Apreciez profesionalismul lor, promptitudinea in gasirea celor mai potriviti candidati, deschiderea in a discuta si a intelege realitatea companiei noastre. Va recomandam Sales Consulting ca pe un partener pe care te poti baza cu siguranta.

"

Cristian Popescu , HR VP Romania Ursus Breweries (subsidiara SABMiller in Romania)

"

Parteneriatul dintre Ursus Breweries si Sales Consulting poate fi exprimat prin doua valori definitorii: expertiza si dedicare. Sales Consulting intelege si aplica dincolo de teorie notiuni precum orientare catre Client, promptitudine, flexibilitate. Datorita calitatii serviciilor oferite, Sales Consulting este din punctul meu de vedere nu numai un partener de nadejde ci si un punct de reper important in domeniul resurselor umane.

"

Carmen Nicula, HR Director FrieslandCampina Romania

"

Imi face placere sa recomand compania Sales Consulting drept un partener serios si de incredere pentru derularea proiectelor de recrutare si selectie. Constanta calitatii serviciilor oferite companiei Friesland Campina a dezvoltat in timp o relatie de parteneriat bazata pe incredere si suport, care poate crea premisele de succes pentru orice proiect lansat.


Competenta, orientarea catre Client, dar mai ales flexibilitatea sunt calitatile care ne-au fost confirmate de-a lungul colaborarii cu Sales Consulting.


Recomand cu toata increderea serviciile oferite de firma Sales Consulting si consideram ca sunt un partener potrivit pentru proiecte viitoare.

"