Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

Prin Politica de Confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal, Sales Consulting, doreste sa va aduca la cunostinta modul in care va proceseaza informatiile dvs. si ce tip de date cu caracter personal colectam prin intermediul website-ului nostru atunci cand acesta este accesat de catre dvs.

Deoarece aceste informatii sunt foarte importante va rugam sa le cititi cu atentie.

Conform legislatiei europene si nationale, in special Regulametul (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE, compania noastra si-a luat angajamentul de a respecta legislatia si de a va proteja datele dvs. si confidentialitatea acestora.

Dorim sa va aducem la cunostinta si modul in care noi utilizam aceste informatii, tipurile de date personale colectate, utilizarea acestora, protejarea lor, transmiterea lor catre terti, dar si drepturile pe care le au personele fizice referitoare la utilizarea datelor cu caracter personal.

Vom avea consimtamantul dvs. pentru prelucrarea datelor prin aplicarea la un job disponibil pe website-ul nostru, prin optiunea „contact”, „Trimite CV-ul tau” sau prin transmiterea CV-ului pe adresa office@salesconsulting.ro

De ce colectam acest date cu caracter personal? Deoarece prelucrarea lor este necesara in scopul intereselor noastre legitime sau ale vizitatorilor website-ului nostru si prin acest mod putem oferi serviciile complete ale companiei noastre.

 

Datele cu caracter personal pe care le colectam

Prin accesarea si vizitarea dvs. a website-ului nostru, prin aplicarea la un job, transmiterea CV-ului pe adresa de email, aplicarea cu profilul Linkedin sau prin contactarea noastra prin alte metode (telefonic, sms, chat etc) exista posibilitatea sa ne transmiteti urmatoarele informatii: nume, prenume,varsta, e-mail, sex, adresa de domiciliu, resedinta, ocupatie, profilul de socializare, studii, fotografie, experienta profesionala, limbi straine, competente profesionale, abilitati dar si alte date ce se regasesc in CV-ul dvs. cu privire la hobby-uri, diferite calificari sau arii de interes in vederea angajarii.

Totodata prin mijloace automatice cum ar fi cookies, este posibil sa colectam si adresele IP, locatia, tipul de browser, sistemul de operare sau anunturile pe care le-ati accesat. Aceste date nu va identifica pe dvs. sau pe nici o alta persoana, ele find colectate in vederea administrari sistemului.

 

Cum utilizam datele colectate

Datele dvs. cu caracter personal sunt colectate si gestionate de catre compania noastra pentru urmatoarele scopuri:

-        Pentru a va putea oferi un raspuns clar la intrebarile si cererile dvs., atunci cand le solicitati

-        Pentru selectia si plasarea fortei de munca de catre Sales consulting SRL

-        Pentru a te pune in legatura cu un potential angajator

-        Pentru a te informa despre aparitia unor noi oferte de munca ce ar putea fi de interes

-        Pentru a te informa de diferite evenimente sustinute de catre compania noastra

-        Pentru a putea imbunatati serviciile pe care le oferim

-        Pentru adaptarea modului de utilizarea a website-ului nostru de catre utilizatori

-        Pentru a diagnostic si remedia aparitia problemelor tehnice

 

Frunizarea datelor cu caracter personal catre terti

Vom trimite datele dvs. cu caracter personal respectand legea aplicabila, doar in urmatoarele cazuri:

-        Catre clientii nostri pentru diferite oportunitati profesionale care pot fi de interes pentru Dv.

-        Catre diferite institutii guvernamentale

-        In cazul in care exista o decizie legala sau in baza unei cereri din partea autoritatilor statului (politie, instante judecatoresti si alte organe abilitate ale statului)

-        In orice alte situatii in care suntem obligati conform legii.

 

Drepturile Dv.

Va informam ca aveti urmatoarele drepturi:

-        Dreptul de a solicita accesul la datele dvs. cu caracter personal

-        Dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea datelor dvs.

-        Dreptul de a rectifica datele dvs. care sunt incomplete sau inexacte

-        Dreptul de a solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal

-        Dreptul la restrictionarea prelucrarii

-        Dreptul de a solicita transmiterea datele pe care le avem despre tine catre alti terti

-        Dreptul de a te opune prelucrarii datelor

-        Dreptul de a te adresa justitiei

-        Dreptul de a depune o plangere in fata unei Autoritati de Supreveghere

Daca intr-un anumit moment doriti sa va exercitati drepturile mai sus mentionate, va rugam sa ne transmiteti pe adresa dataprotection@salesconsulting.ro , o cerere scrisa (semnata si datata), in vederea solutionarii.

In cazul unei solicitari, daca nu va vom putea indentifica profilul si in lipsa unor informatii suplimentare primite din partea dvs, pentru a putea face acest lucru, compania nu este obligata sa dea curs solicitarii.

 

Securitatea datelor cu caracter personal

 Sales Consulting foloseste masuri de securitate, tehnice si organizationale, masuri administrative si proceduri corespunzatoare pentru a proteja datele dvs. impotriva accesului ilegal, distrugerii accidentale, ilegale sau neautorizate, modificarii, pierderii, stergerii sau transmiterii neautorizate.

Sales Consulting  a implementat proceduri organizatorice si tehnice de securitate pentru a asigura confidentialitatea, transparența, integritatea si disponibilitatea datelor cu caracter personal si pentru a respecta cerintele Regulamentului European 2016/679/UE prin:

-        Gestionarea tuturor informațiilor in format hartie sau electronic cu responsabilitate și profesionalism;

-        Asigurarea unor canale eficiente de comunicare;

-        Asigurarea, pe cat posibil, a exactitatii și actualizarea datelor personale;

-        Implementarea de masuri organizatorice si tehnice pentru  limitarea accesului la date cu caracter personal, reducerea riscului de divulgare a datelor cu caracter personal si pentru protejarea datelor cu caracter personal in format electronic si hartie

-        Procesarea datelor personale numai în baza unui acord de partea dvs., printr-un proces transparent, sau în conformitate cu legislația, pentru a vă conforma cu obligații contractuale și menținerea relației contractuale;

-        Respectarea deciziei dvs. privind colectarea, utilizarea, restrictionarea, stergerea și partajarea informațiilor care vă privesc;

 

Durata timpului de stocare a datelor cu caracter personal

Sales Consulting va stoca aceste date cu caracter personal doar pe perioada necesara indeplinirii scopului pentru care au fost colectate sau pana cand dvs. veti solicita stergerea datelor. In cazul in care datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentrul scopul pentru care au fost colectate, le vom transforma in date anonime daca este cerut de catre lege sau le vom distruge sau sterge din sistemul informatic.